Godella celebrarà la Fira de la Il·lustració del 7 al 9 d'abril

Jueves, 16 Marzo 2017 13:57 Escrito por  Publicado en Godella Visto 119 veces

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella ha organitzat per al proper mes d'abril la primera edició de la Fira de la Il·lustració, que es celebrarà entre els dies 7 i 9 a Vila Eugènia.

El divendres 7 d'abril a les 19:30 h començarà la fira amb la inauguració de l'exposició El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances, de Jordi Albinyana, i que romandrà oberta fins el 7 de maig. Es tracta d'una col·lecció de gravats que commemoren algunes de les cançons més famoses d'Ovidi Montllor i que ja ha visitat distints punts de la geografia valenciana.

Entre el 8 i el 9, els jardins de Vila Eugènia acolliran les tendentes d'art i il·lustracions, on es podran adquirir gravats i làmines d'artistes valencians reconeguts. També hi haurà una barra amb begudes. L'horari serà de 10:30 h a 20:30 h el dissabte i de 11:00 h a 14:00 h el diumenge.

El dissabte vindrà marcat per dos presentacions de llibres. En primer lloc, a les 12:00 h, la de l'obra On són les claus, de Carles Cano. I per la vesprada, a les 19:00 h, la presentació del llibre Bressolant, que anirà acompanyada d'un concert de música.

Aquest mateix dissabte 8 d'abril, a les 17:00 h, Vila Eugènia acollirà un combat d'il·lustradors. El Drawing Fighters! exhibirà les habilitats de diversos artistes, que dibuixaran en directe davant el públic assistent.

 

Per últim, la Petita Orquestra Peiotaire oferirà un concert de comiat el diumenge 9 a les 12:00 h.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.