Museros es nomenat el primer municipi acollidor

Viernes, 24 Febrero 2017 10:42 Escrito por  Publicado en Museros Visto 144 veces

El passat dimecres, 15 de febrer, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives va presentar, a la Casa de Cultura de Museros, la campanya Millor en família, #Acollir és créixer. 

La taula de ponents estava formada per la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero; la cap de Promoció i Atenció al Menor en Família, Sonia Folgado; el president de l’Associació de Voluntaris de l’Acolliment Familiar, Francisco González, i Inmaculada Pérez Costa i Vicente Pérez Costa, família d’acolliment resident a Museros. Com a mostra de reconeixement al compromís de Museros amb l’acolliment familiar Rosa Molero va fer entrega a l’alcaldessa, Cristina Civera, del distintiu de Museros municipi acollidor.

La finalitat de la xarrada era donar a conéixer la campanya als alcaldes i regidors de l’Horta Nord, amb l’objectiu de fomentar la seua difusió a la comarca valenciana. Aquest acte suposa l’inici de tota una setmana dedicada a l’acolliment que va tindre lloc del 20 al 25 de febrer a Museros. Aquesta iniciativa municipal, en la qual col·labora l’Associació de Voluntaris de l’Acolliment Familiar (AVAF), busca donar suport a aquesta mesura de protecció de menors en situacions de desprotecció infantil.

 

Informa Nou Horta. Museros

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.