Alaquàs celebra la V Fira dels Animals de Sant Antoni

Lunes, 10 Abril 2017 14:47 Escrito por  Publicado en Alaquàs Visto 154 veces

L’acte, organitzat pels Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i SAFTA i amb la participació de la Federació per a la Protecció i Defensa de l’Animal a la Comunitat Valenciana

Els Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs van celebrar el passat diumenge la V Fira dels Animals en honor al seu patró, Sant Antoni, benefactor dels animals. L’acte es va celebrar al Parc de la Sequieta i va estar organitzat pels clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i l’empresa de papereria SAFTA. També van participar la Federació per a la Protecció i Defensa de l’Animal a la Comunitat Valenciana.

Al llarg de la jornada hi va haver activitats, tallers i exhibicions canines, entre altres. A més, es va inaugurar una exposició de fotografies amb motiu del concurs realitzat als col·legis d’Alaquàs que sota el nom “Mi mascota y yo” ha fet partícip a l’alumnat de la població. A continuació, es va fer l’entrega de guardons als xiquets i xiquetes premiats.

Després, l’escola d’ensinistrament caní “Valcanis” va ser l’encarregada de realitzar una exhibició. Aquesta no va ser l’única perquè durant el matí també va haver-hi una desfilada de gossos sense llar per adoptar sota el lema “Encuentra tu compañero ideal” i concursos amb premis en la categoria al gos més major, al ca amb discapacitat i categoria general. En resum, una jornada on centenars de persones gaudiren acompanyats dels seus amics peluts.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.