Els actes fallers a Sedaví van concloure sense incidents

Lunes, 20 Marzo 2017 10:41 Escrito por  Publicado en Sedaví Visto 261 veces
Instant previ a la cremà de la Falla Bressol del Moble, amb el president i fallera major de Bressol del Moble, falleres majors, alcalde i membres de la Junta Local Instant previ a la cremà de la Falla Bressol del Moble, amb el president i fallera major de Bressol del Moble, falleres majors, alcalde i membres de la Junta Local

Sedaví va concloure aquest cap de setmana els actes amb motiu de les Falles 2017.

El dissabte els carrers del municipi van acollir la celebració de l'ofrena de flors a la Verge del Rosari en la que van participar les tres falles: Bressol del Moble, Sant Torquat i Nou Sedaví, a més de la Junta Local Fallera amb les Falleres Majors Laura Briz i Mª Amparo Valera, acompanyades de la seua Cort d'Honor i del President Javier Pérez, en un acte que entre altres regidors, va ser presenciat per l'Alcalde Josep Ferran Baixauli i la Regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta. En el matí del diumenge va tindre lloc una missa i una mascletà en l'Avgda. Dr. Fleming, i ja en la vesprada, la Junta Local va organitzar l'espectacle Cantajuegos en la Pl. Jaume I amb massiva presència de xiquets i majors.

En la nit, i després de cremar les tres falles infantils, sent l'última a cremar-se la vencedora Nou Sedaví, es va iniciar la cremà dels monuments grans també amb Nou Sedaví, per a a continuació concloure amb Sant Torquat i la vencedora Bressol del Moble, amb la presència dels bombers en aquestes dues últimes i sense cap incident destacable.

 

Informa Nou Horta. Sedaví

 

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.