Alboraia consciencia sobre els drets dels clients en el Dia del Consumidor

Dijous, 16 Març 2017 14:42 Escrit per  Publicat en Alboraia Vist 200 vegades
Dia del Consumidor Dia del Consumidor

L'Ajuntament d'Alboraia i la Unió de Consumidors han dut a terme una labor de conscienciació sobre els drets dels clients amb motiu del Dia del Consumidor. Ho han fet aquest matí al Mercat Municipal de la localitat, on s'ha informat als veïns del poble sobre els privilegis que posseeixen sent compradors.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; la regidora de Benestar Social, Susana Cazorla; el regidor de Joventut i Cultura, Ismael Rubio; i Sebastían Torres, regidor de Desenvolupament Econòmic, amb membres de la corporació municipal, han col·laborat en aquesta iniciativa. L'actuació s'emmarca dins de la línia que mantenen els ajuntaments en la defensa dels drets de les persones consumidores, tal com assenyala la Llei de Règim Local i l'Estatut de Consumidors i Usuaris de la Generalitat Valenciana.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Alboraia ja va posar en marxa el Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC) per atendre a la ciutadania i a totes les seues reclamacions i dubtes en matèries de consum. Aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració de la Unió de Consumidors amb la finalitat d'oferir una major i millor informació al client.

Les persones que s'han acostat al Mercat Municipal d'Alboraia han pogut gaudir, fins i tot, d'un obsequi que tant el SMIC com la corporació municipal han repartit, un present amb motiu del Dia del Consumidor que també ha sigut atorgat als dependents dels locals del lloc.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.