Godella celebrarà la Fira de la Il·lustració del 7 al 9 d'abril

Dijous, 16 Març 2017 13:57 Escrit per  Publicat en Godella Vist 239 vegades

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella ha organitzat per al proper mes d'abril la primera edició de la Fira de la Il·lustració, que es celebrarà entre els dies 7 i 9 a Vila Eugènia.

El divendres 7 d'abril a les 19:30 h començarà la fira amb la inauguració de l'exposició El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances, de Jordi Albinyana, i que romandrà oberta fins el 7 de maig. Es tracta d'una col·lecció de gravats que commemoren algunes de les cançons més famoses d'Ovidi Montllor i que ja ha visitat distints punts de la geografia valenciana.

Entre el 8 i el 9, els jardins de Vila Eugènia acolliran les tendentes d'art i il·lustracions, on es podran adquirir gravats i làmines d'artistes valencians reconeguts. També hi haurà una barra amb begudes. L'horari serà de 10:30 h a 20:30 h el dissabte i de 11:00 h a 14:00 h el diumenge.

El dissabte vindrà marcat per dos presentacions de llibres. En primer lloc, a les 12:00 h, la de l'obra On són les claus, de Carles Cano. I per la vesprada, a les 19:00 h, la presentació del llibre Bressolant, que anirà acompanyada d'un concert de música.

Aquest mateix dissabte 8 d'abril, a les 17:00 h, Vila Eugènia acollirà un combat d'il·lustradors. El Drawing Fighters! exhibirà les habilitats de diversos artistes, que dibuixaran en directe davant el públic assistent.

 

Per últim, la Petita Orquestra Peiotaire oferirà un concert de comiat el diumenge 9 a les 12:00 h.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.