El Mundial d'Agility es celebrarà a Godella del 26 al 30 d'abril

Dilluns, 20 Març 2017 12:13 Escrit per  Publicat en Godella Vist 207 vegades

El World Agility Championship (WAP) celebrarà la seua edició de 2017 a Godella, comptant amb la col·laboració de la regidoria d'Esports i de la Federació Espanyola d'Agility i Educació Canina. 

Aquesta competició d'habilitats per a gossos tindrà lloc del 26 al 30 d'abril al Club Social Hípic i Esportiu (CES), front a la gasolinera Los Arcos en horari de 9 a 17 h. El preu de l'entrada serà de 5€ per persona i dia.

Es tracta d'un esdeveniment on competiran gossos i ensinistradors de totes les parts del món. També els membres del jurat presentaran diferents nacionalitats: Tim Verrelli (EEUU), Walter Casier (Bèlgica) i Francisco J. Alegre (Espanya).

 

Un esport en auge

Godella compta amb el seu propi club d'Agility, un grup de persones amants dels animals i d'aquest esport que està en ple auge, amb cada cop més participants a la Comunitat Valenciana i a la resta d'Espanya. 

L'Agility consisteix en una cursa de l'entrenador amb el seu gos, sortejant obstacles en un ordre prèviament establert per un jutge i en el menor temps possible. El concursant no coneix el recorregut fins el moment de la competició, i disposa de set minuts per reconèixer-lo, memoritzar-lo i decidir com i per a on guiar al seu gos.

Es tracta d'un esport que pot practicar qualsevol persona de qualsevol edat i gràcies al qual es genera un vincle molt especial entre l'amo i el gos. Al mateix temps, l'animal aprèn a ser més obedient, educat, sociable i amb una conducta més equilibrada.

El Club Agility Godella compta amb el suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament.

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.