L’Ajuntament de Massamagrell s'ha sumat a la campanya internacional #NosotrasParamos

Dimecres, 08 Març 2017 17:34 Escrit per  Publicat en Massamagrell Vist 201 vegades

Hui dia 8 de març L'Ajuntament de Massamagrell ha fet una concentració a les dotze del matí en la porta del mateix, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Des de primera hora del dia ha lluït en la balconada una pancarta amb el lema “No a la Violència de Gènere” per a fer visible la preocupació generalitzada en aquest assumpte, que encara que està molt lluny d'arribar a la seua fi requereix de tot el nostre suport. Amb açò, ens hem sumat a les diferents concentracions convocades amb el lema “Si nosaltres parem, el món es deté”. 

Ha iniciat l'acte l'Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que ha volgut ressaltar que no tots els ajuntaments han volgut realitzar un acte com el d'avui, en el qual es requeria fer una concentració paralitzant i mobilitzant a gran part del personal de l'ajuntament. No obstant açò, l'Ajuntament de Massamagrell ha volgut ressaltar la importància d'aquest dia, engegant tots els recursos que foren necessaris. 

Han continuat amb els discursos les Regidores de la Corporació Sabrina León, María Moreno i Carmen Gurillo, encapçalades per la Regidora d'igualtat Nina Sepúlveda. També han fet lectures Adela Real, representant sindical, i Araceli Munera, treballadora de l'ajuntament. 

Per a finalitzar l'acte, després de la missa, 8 dones han llegit el Pacte Municipal contra la Violència de Gènere. A més, durant tot el matí ha estat disponible aquest pacte perquè totes les persones que volgueren ho signaren i s'adheriren, podent rebre un carnet acreditatiu.


Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.