Agenda Fallera a Massamagrell

Divendres, 10 Març 2017 10:29 Escrit per  Publicat en Massamagrell Vist 228 vegades

DISSABTE 11 DE MARÇ

Cavalcada del Ninot: a les 17:30h concentració de les 7 comissions falleres i associacions convidades a l'acte a la plaça de la Noria, inici de l'acte a les 18:00h.

 

DIJOUS 16 DE MARÇ

Entrega de premis als monuments fallers: a les 18:00h concentració en la Plaça de l'ajuntament per fer entrega dels premis obtinguts als monuments fallers. Es farà de millor ninot indultat infantil i major, enginy i gràcia d'infantil i major. També dels premis obtinguts segons els criteris dels jurats acollits al nostre poble tal com acostumen, de primer al seté per al monument infantil i gran.

 

DISSABTE 18 DE MARÇ

Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats:

A les 17:15h concentració de les 4 comissions falleres: Mas de Grell, Raval, Casetes i Tró.

A les 17:45h concentració de les 3 comissions falleres: l'Amistat, Plaça Immaculada, Rei en Jaume.

A les 17:30h inici de l'ofrena per al recorregut, fins a aplegar a l'església de Sant Joan Evangelista.

 

DIUMENGE 19 DE MARÇ

Missa en Honor a Sant Josep i Cremà

A les 17:15h concentració en Avinguda Magdalena per tal de donar inici a l'acte a les 17:30h. Des d'aquest punt es farà la cercavila fins a l'església de Sant Joan Evangelista on començarà la celebració de la paraula a les 18:00h.

A les 19:00h Mascletà/Castell a la Plaça de la Noria.

A les 23:30h es donarà fi a les festes falleres cremant cada un dels 7 monuments fallers segons l'ordre obtingut, començarà a la sèptima falla classificada i acabarem la nit de la cremà amb la primera classificada.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.