L'Escoleta de Rocafort celebra el Dia de la Bicicleta

Dimecres, 29 abril 2015 17:56 Escrit per  Publicat en Rocafort Vist 503 vegades

Els xiquets i xiquetes de l'Escoleta municipal de Rocafort celebraren el matí del 24 d'abril el Dia de la Bicicleta fent un petit recorregut amb el personal del centre, el Club Ciclista de Rocafort i la Policia Local.

A les 9 del matí els xiquets, d'entre 1 i 3 anys, es van reunir en el parc que se situa a l'entrada de Rocafort i des d'allí van recórrer el carrer Juan Carlos I fins a arribar a l'Escoleta municipal, on el Club Ciclista de Rocafort va fer lliurament de medalles a tots els participants i de tres trofeus per als xiquets que més vegades han anat a l'escola amb bicicleta durant la setmana.

«La idea va sorgir a partir de l'interés de tot el personal del centre de conscienciar a pares i xiquets des de menuts de la importància de cuidar del Medi Ambient i d'una vida activa i sana», declarava Make Cortés, regidora d'Educació. «La bicicleta no solament és un mitjà de transport econòmic i ecològic, sinó que a més contribueix a mantenir i millorar la nostra salut».

Activitats i experiències d'aquest tipus són possibles gràcies a la posada en funcionament del servei de dinamització de l'Escoleta, que va començar el passat mes de febrer i que ha permés augmentar el personal del centre. Fa unes setmanes la Policia Local feia una visita per a ensenyar als més menuts la seua funció pública, també els Bombers visitaran el centre i es realitzarà un teatre infantil el pròxim mes de maig.

Durant el mes de juliol l'Escoleta municipal donarà als seus alumnes l'opció de continuar en l'horari habitual, mantenint el preu malgrat no haver-hi bonificació del xec escolar per part de Conselleria.

 

Informa Nou Horta. Rocafort

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.