Compromís proposa el pla 'Rocafort comercial' contra la síndrome de la ciutat-dormitori

Dijous, 14 Mai 2015 11:29 Escrit per  Publicat en Rocafort Vist 625 vegades

Compromís per Rocafort ha proposat un Pla de Revitalització Econòmica que portaria per títol: “Rocafort Comercial”,  per a tractar el que qualifiquen com “la Síndrome de la Ciutat-Dormitori” que  Rocafort patix per la seua proximitat a València. Una síndrome que, en opinió de la coalició Compromís, empobrix el poble tant a nivell econòmic com a nivell social.

El Pla “Rocafort Comercial” es dissenyaria per l’Ajuntament en col•laboració amb els diferents agents econòmics i socials de la població com ara l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACER) o l’Associació de Veïns Antonio Machado de Rocafort així com amb la participació directa dels mateixos veïns i veïnes, a través d’un procés ordenat de diàleg, negociació i consens. 

Per la seua part, Compromís per Rocafort proposaria que s’inclogueren mesures com una fira comercial annual, una targeta de fidelització del comerç local, un portal web per al comerç electrònic o incentius fiscals per a les noves obertures de comerços, empreses i professionals al municipi.

En paraules d’Eduard Comeig, cap de llista de Compromís per Rocafort: “Necessitem el Pla Rocafort Comercial per a crear llocs de treball i riquesa, però sobretot també per a rellançar la vida veïnal i cohesionar la comunitat social que conforma Rocafort, en definitiva, per a fer poble”. I tot això atés que, per al candidat a l’Alcaldia de Rocafort: “Un poble ple d’activitat comercial, és un poble viu i interrelacionat, la qual cosa contribuix al seu arrelament i cohesió comunitària, el que és fonamental per millorar la convivència i la qualitat de vida. Una convivència i qualitat de vida que és possible a una localitat de dimensions humanes com Rocafort, i esta potencialitat no la podem deixar perdre”.

El Pla “Rocafort Comercial” forma part de les propostes per millorar Rocafort que Compromís ha agrupat baix l’etiqueta genèrica de #ConstruïmRocafort.

 

Informa Nou Horta. Rocafort

 

Modificat el Divendres, 15 Mai 2015 12:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.