La germanor i el bon ambient marquen les Falles 2017 a Alaquàs

Dilluns, 20 Març 2017 12:43 Escrit per  Publicat en Alaquàs Vist 357 vegades

Vint-i-dos monuments fallers van fer esclatar Alaquàs en flames en la tradicional nit de la Cremà que va donar per finalitzat l’exercici faller de l’any 2017. Les Falleres Majors d’Alaquàs, Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira, acompanyades de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, van estar present en la Cremà de les diferents comissions de la ciutat per acompanyar els fallers i falleres en aquest important dia.

Els monuments infantils van ser els primers en veure el foc, a partir de les 21 hores. A partir de les 00:00 hores de la nit, els protagonistes van ser els monuments grans, que començaren a cremar-se seguint l’ordre de premiats. El primer monument va ser el de Vicent Andrés Estellés, on van acudir una representació de totes les falles d’Alaquàs per mostrar l’agermanament que ha regnat estes festes entre tots i totes. La nit va finalitzar amb la cremà de la comissió Avinguda Miguel Hernández.

La pólvora, el color, la festa i el fum no faltaren en aquesta nit en la què les i els fallers de la ciutat van dir adéu a tot un any de treball i preparació.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.