El col·legi Mare de Déu de l'Olivar d'Alaquàs celebra la XVIII Marató de Lectura

Divendres, 07 abril 2017 14:46 Escrit per  Publicat en Alaquàs Vist 372 vegades

El col·legi Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs ha dut al Castell el divendres 7 d’abril literatura de viatges i africana amb motiu de la celebració de la XVIII edició de la tradicional Marató de Lectura que aquest centre ve celebrant en els últims anys.

 Al voltant de 250 alumnes de primer, segon, tercer i quart de l’ESO han llegit fragments d’obres de literatura de viatges com Robinson Crusoe i Els viatges de Gulliver i africana com les llegendes ¿Por què el cocodrilo tiene la piel aspera y rugosa? i El baobab. En l’activitat ha participat també l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, recitant un poema de Miquel Martí i Pol. També han intervingut al acte Vicent Font i Joan Gómez, president i membre de l’Escola Guaix respectivament, el professor del mateix col·legi Xema Palanca i l’organitzadora del acte i la cap del departament de llengües del centre Esther Coronil.

La Marató de Lectura és una activitat que va sorgir com una iniciativa dins de la celebració del 700 aniversari de la trobada de la Mare de Déu de l’Olivar i des del centre educatiu s’ha impulsat la seua continuïtat al llarg d’aquests anys. En els últims anys, el col·legi va decidir traure aquesta activitat al carrer amb l’objectiu de que els ciutadans i ciutadanes d’Alaquàs pogueren presenciar aquesta lectura de poemes i fragments literaris en llocs representatius d’Alaquàs. Enguany la lectura s’ha concentrat al Castell del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.