Alaquàs celebra la V Fira dels Animals de Sant Antoni

Dilluns, 10 abril 2017 14:47 Escrit per  Publicat en Alaquàs Vist 224 vegades

L’acte, organitzat pels Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i SAFTA i amb la participació de la Federació per a la Protecció i Defensa de l’Animal a la Comunitat Valenciana

Els Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs van celebrar el passat diumenge la V Fira dels Animals en honor al seu patró, Sant Antoni, benefactor dels animals. L’acte es va celebrar al Parc de la Sequieta i va estar organitzat pels clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i l’empresa de papereria SAFTA. També van participar la Federació per a la Protecció i Defensa de l’Animal a la Comunitat Valenciana.

Al llarg de la jornada hi va haver activitats, tallers i exhibicions canines, entre altres. A més, es va inaugurar una exposició de fotografies amb motiu del concurs realitzat als col·legis d’Alaquàs que sota el nom “Mi mascota y yo” ha fet partícip a l’alumnat de la població. A continuació, es va fer l’entrega de guardons als xiquets i xiquetes premiats.

Després, l’escola d’ensinistrament caní “Valcanis” va ser l’encarregada de realitzar una exhibició. Aquesta no va ser l’única perquè durant el matí també va haver-hi una desfilada de gossos sense llar per adoptar sota el lema “Encuentra tu compañero ideal” i concursos amb premis en la categoria al gos més major, al ca amb discapacitat i categoria general. En resum, una jornada on centenars de persones gaudiren acompanyats dels seus amics peluts.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.