Compromís per Xirivella convida a Natxo Costa a debatre sobre el comerç

Dilluns, 20 Març 2017 14:50 Escrit per  Compromís per Xirivella Publicat en Xirivella Vist 815 vegades
 Natxo Costa Natxo Costa

Compromís per Xirivella ha convidat Natxo Costa a participar en el seu “Espai obert”, les xarrades-sopar que periòdicament organitza el col·lectiu per a tractar temes d’interés. En esta ocasió els representants del xicotet comerç de Xirivella, així com els veïnes i veïnes que ho desitgen, tindran ocasió de contrastar opinions sobre els problemes que afecten el xicotet comerç amb el director general de Comerç i Consum de la Generalitat.

El debat tindrà lloc divendres 24 de març, a les 20 hores, al casino del Cercle Instructiu Musical de Xirivella, al carrer de Sant Antoni, 19.

Natxo Costa és director general de Comerç de la Generalitat Valenciana i compta amb una llarga experiència en el camp del xicotet comerç, ja que entre 2006 i 2012 va ser gerent de la Federació de Gremis i Associacions de Comerciants Unió Gremial. Es tracta, per tant, d’un tècnic amb coneixement directe dels problemes que afecten el xicotet comerç valencià. Durant la seua gestió en la direcció general de Comerç ha presentat batalla a les grans superfícies en matèries com la regulació del calendari d’obertura en diumenges i festius.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.