S'inicien les obres de la zona verda “La Fila” d'Alfafar

Dilluns, 07 Agost 2017 12:23 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 18 vegades

Les obres per a l'adequació de la zona verda "La Fila" dutes a terme per l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament d'Alfafar van començar dilluns passat 31.

La superfície d'adequació se situa en la cantonada entre l'Avinguda Reis Catòlics i el carrer Alacant i està dins del Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis (PPOS 2016). Consta de 1990m2 destinats a dotar a la ciutadania d'Alfafar d'un espai per a gaudir en família, amb una gran diversitat d'usos que s'adapten a les necessitats manifestades per la població i tenint en compte la proximitat d'un Col·legi Públic. També suposa un desafiament al qual s'enfronta la societat actual aplicant una política de desenvolupament urbà de gènere en la qual es tinga en compte les persones majoritàriament usuàries d'eixe espai, en este cas les famílies.

Este projecte compta amb una zona de passeig central que organitza de forma clara la circulació interior del mateix amb senyalística adequada. Disposa d'ombreig natural i de creació de pèrgoles. També està dotat d'un passeig lateral que permet accedir a l'espai fitat i aïllat de pipi-can per a mascotes i així poder utilitzar-ho com a accés prioritari sense haver de travessar el passeig central per a accedir al mateix.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Dilluns, 07 Agost 2017 12:27

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.