L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar va molt avançada

Divendres, 29 Setembre 2017 10:11 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 32 vegades

L'àrea d'Ordenació del Territori de l'Ajuntament d'Alfafar va iniciar les obres d'adequació de la zona verda de la Fila, i avui dia van molt avançades.

Este parc que compta amb una superfície de 1.990 metres quadrats i està situat entre l'Avinguda Reis Catòlics i el carrer Alacant s'arreplega dins del Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis (PPOS 2016).

En este espai podran disfrutar les famílies d'Alfafar, ja que té diversos usos adaptant-se als suggeriments veïnals i a l'entorn en el qual es troba, un centre escolar es troba molt pròxim. És un parc accessible a totes les persones del municipi i en la seua construcció s'ha tingut en compte una política de perspectiva de gènere, on es té en consideració a les persones que majoritàriament faran ús d'este parc, les famílies.

En l'actualitat ja es pot veure el passeig central que organitza el recorregut interior del parc. Disposarà d'ombreig natural i pèrgoles per a assegurar el benestar de les persones que siguen usuàries. A més, en la part lateral, ja es pot observar el passeig que permet accedir a la zona fitada i aïllada de pipi-can, per a les mascotes, sense necessitat de passar per la resta del parc.

També hi haurà zones verdes, espai per a jocs destinats a xiquets i xiquetes adaptat per a persones amb diversitat funcional, així com zona amb jocs tradicionals valencians i zones d'ús lúdic amb mobiliari urbà integrat com a papereres, bancs o aparca bicis.

Un nou parc adaptat a la població i les seues famílies, que en poc temps podrà ser disfrutat per les i els alfafarenses.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 29 Setembre 2017 10:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.