Publicidad

La Policia Local de Paiporta orienta als i les escolars sobre l'ús de petards

Dimarts, 14 Març 2017 12:15 Escrit per  Publicat en Paiporta Vist 448 vegades

La comunitat escolar de Paiporta ha rebut orientació sobre l'ús de petards i tot tipus de material pirotècnic en una xarrada a càrrec de la Policia Local. Més de 300 xiquets i xiquetes de sisè de Primària de tots els centres educatius es reuniren aquest divendres a l'Auditori Municipal en una activitat en què agents del cos policial donaren nocions bàsiques de l'us d'aquest material en unes dates tan assenyalades com són les Falles.

A més, l'Ajuntament de Paiporta ha confeccionat cartells informatius en què es concentra la normativa bàsica sobre l'ús d'aquest material, que es repartiran per les dependències municipals, els centres escolars, i altres punts de la localitat.

En aquesta normativa s'inclou la classificació de petards per edats, així com consells com la necessitat de que el material pirotècnic tinga segells oficials de la Comunitat Europea i incloure la classe, categoria, edat mínima i instruccions, distàncies de seguretat; el transport en l'envàs i no solts, no utilitzar-los contra persones i objectes, i una sèrie de consells en cas de patir cremades, entre d'altres.

Amb aquesta iniciativa de la Policia Local en col·laboració amb la regidoria d'Educació es pretén informar als i les més menudes sobre l'ús adequat del material pirotècnic i evitar accidents derivats d'un ús negligent dels petards.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

 

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.