Publicidad

Paiporta subvenciona cursos per a millorar l'ocupabilitat de les persones aturades

Dimecres, 19 abril 2017 14:51 Escrit per  Publicat en Paiporta Vist 247 vegades

La regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta subvenciona en els próxims mesos sis cursos per a millorar l'ocupabilitat de les persones aturades de la localitat. Els cursos serviran per a formar-se en prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció, maneig de carretons elevadors, preparació de comandes per ràdio freqüència, maneig de terminal de punt de venda (TPV), manipulador d'aliments i ofimàtica.

El termini de presentació d'instàncies i formalització del pagament per als cursos de prevenció de riscos laborals i carretoner o carretonera, els primers en celebrar-se, comença el proper 25 d'abril i es podrà realitzar al Centre de Formació Municipal, situat al Carrer Santa Anna número 35. Les instàncies s'han de recollir en el propi Centre de Formació i presentar-se a l'Oficina UNICA. L'Ajuntament de Paiporta subvenciona aquestes activitats formatives i assumeix entre el 75 i el 80% del cost dels cursos.

Els requisits per a poder inscriure's són estar en situació de desocupació, i inscriure's en l'Agència de Col·locació Municipal. Les places són limitades i s'hi accedirà per rigorós ordre de presentació de sol·licituds i pagament de la matrícula. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.