Publicidad

L'Ajuntament de Paiporta convoca al veïnat per a explicar les obres del clavegueram

Dimecres, 19 abril 2017 15:55 Escrit per  Publicat en Paiporta Vist 197 vegades
Una de les 'Trobades amb l'alcaldessa', el passat mes de febrer) Una de les 'Trobades amb l'alcaldessa', el passat mes de febrer)

La regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Paiporta ha convocat per a aquest dijous al veïnat del Carrer Mestre Palau i els voltants per a donar detalls de les obres de renovació del clavegueram que s'iniciaran en poques setmanes. En la trobada, programada per a les 18.00 hores a la Sala de Conferències de l'Auditori Municipal, participaran el regidor d'Urbanisme, Pep Val, la direcció de l'obra, a càrrec d'Omnium Ibérico, i representants de l'empresa Canalizaciones y Derribos Safor, que l'executarà.

Les obres de renovació del clavegueram d'aquesta zona de Paiporta es van adjudicar per 211.824,25 euros i la durada estimada de l'actuació és d'uns cinc mesos. Els fons per a sufragar-les sorgeixen del romanent positiu de tresoreria del consistori. L'actuació es porta a terme donat que s'han detectat trencaments en la xarxa.

D'aquesta reunió sorgirà un grup de seguiment format per representants voluntaris del veïnat de la zona, que servirà com a nexe de comunicació entre l'Ajuntament i els i les habitants de la zona mentre les obres estiguen en marxa. El consistori ha promogut diferents iniciatives per a fomentar la participació ciutadana, com és aquesta, o les Trobades amb l'Alcaldessa, reunions en què l'equip de govern escolta les propostes de la ciutadania de cada barri. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dimecres, 19 abril 2017 16:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.