Pau Alabajos (Compromís Torrent): "La crítica i la sàtira és l'essència de la festa"

Dissabte, 18 Març 2017 12:14 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent Vist 650 vegades

Compromís per Torrent ha lliurat el seu segon Premi Pebrera, que guardona la Falla torrentina que fa una crítica més punyent i mordaç de la política local, a la Falla Sant Valerià. El monument s'ha destacat per fer una crònica de l'actualitat local d'una manera imaginativa i crítica amb tots i des de tots els punts de vista. 

Segons el portaveu de Compromís per Torrent, que, de fet, serà "combustible per a Falles" la nit de Sant Josep amb un ninot en la Falla de Sant Valerià, "amb les Falles els valencians i valencianes tenim una de les festes més irreverents i més originals del món i no volem que eixa essència es perda mai. Enguany les Falles ens peguen moltíssima canya a la gent de Compromís i això ens encanta. Perquè l'esperit crític ha de començar per riure's d'u mateix".

El Premi Pebrera, dotat amb 150€, ha estat lliurat per Pau Alabajos, Carme Silla i David Baviera, regidors del grup municipal de Compromís a l'Ajuntament de Torrent, a la Fallera Major de la Falla de Sant Valerià, Míriam Belloso, i el seu President, Miguel Ángel Atienza.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.