Pactem Nord forma a 20 persones com a operaris de logística 

Dilluns, 20 Març 2017 10:27 Escrit per  Publicat en Comarca Vist 356 vegades

El Consorci Pactem Nord està formant a 20 persones com a operaris/es de logística amb l'objectiu d'inserir laboralment a l'alumnat que integra aquest curs. Aquesta acció formativa, s'emmarca en el context de treball del Programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa. D'aquesta manera, d'acord amb els principis d'aquesta iniciativa, l'alumnat participant, entre 19 i 53 anys, pertany a diferents col·lectius amb especial dificultat a l'hora d'accedir a una ocupació. 

Aquest curs, que es duu a terme a Montcada fins al pròxim 16 d'abril, ha sigut inaugurat oficialment hui amb la presència del regidor de Promoció Econòmica d'aquest municipi, Sebastián Sánchez, qui ha convidat l'alumnat a aprofitar aquest tipus d'iniciatives per a integrar-se en el mercat de treball. 

Dins de les 280 hores de docència, s'inclou també el carnet de carreter amb l'objectiu de completar els coneixements dins d'aquest àmbit del magatzematge i gestió de productes en un dipòsit. 

En aquest sentit al llarg del curs s'abordaran qüestions relacionades amb l'elaboració de documentació per a la gestió d'un magatzem, com a albarans, factures i comandes. Entre els continguts didàctics també es troben aquells relacionats amb la preparació de mercaderies, empaquetatge, embalatge i etiquetatge de productes. A més, les persones participants aprendran a manejar programes informàtics específics de gestió de magatzems i a manipular altres eines relacionades amb les noves tecnologies, com la pistola lectora de codi de barres i la PDA per a comandes.

Dins de la part teòrica també es tractarà l'aspecte del desenvolupament d'habilitats personals per a aconseguir i mantenir una ocupació, com el treball en equip, la gestió de l'estrès, la bona comunicació i el compliment de les normes pròpies en un lloc de treball.

D'altra banda l'alumnat realitzarà 84 hores de pràctiques en empresa amb l'objectiu d'afermar els coneixements adquirits prèviament en les classes teòriques i habituar-se a les rutines productives d'aquest tipus d'ocupació. Aquestes pràctiques es realitzaran en empreses que oferisquen habitualment vacants de treball relacionades amb el magatzematge per a facilitar d'aquesta manera la incorporació laboral de l'alumnat.

Cal recordar que Pactem Nord és l'entitat coordinadora de totes les accions a la Comunitat Valenciana del Programa Incorpora de la Caixa, una iniciativa per a la integració laboral d'aquells col·lectius de persones amb major dificultat a l'hora d'accedir a una ocupació.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 20 Març 2017 10:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.